Aanvraagformulier voor Evenementen

Hieronder kunt u digitaal een aanvraag indienen om EHBO-ondersteuning te krijgen bij uw evenement.
Wij verzoeken u met onderstaande zaken rekening te houden: Punten waarvoor de aanvragende instantie zo mogelijk dient te zorgen:

  • Telefoon
  • Bij evenementen binnen: een behandelruimte
  • Bij evenementen buiten: een behandelruimte c.q. plaats voor een behandeltent
  • Parkeerruimte voor auto's van de E.H.B.O.-er(s)

Voorwaarden:

  • Hulpaanvragen dienen minimaal 1 maand van tevoren in ons bezit te zijn. Indien de aanvraag minder dan een maand van te voren wordt ingediend, zal een toeslag van euro 25 worden berekend.
  • Hulpaanvragen dienen schriftelijk/via dit formulier te gebeuren.
  • Behandel onze E.H.B.O.-ers als uw gasten, dat wil zeggen zorg ervoor dat ze regelmatig iets te drinken en te eten krijgen.
  • Onze hulp kost in principe euro 10,00 per uur per E.H.B.O.-er, met een minimum van euro 20,00. Voor grote en meerdaagse evenementen kunnen betreffende de vergoedingen andere afspraken gemaakt worden.

Mocht u vragen hebben, kunt u contact op nemen met de heer Izaak Kolkman (06-41 31 39 59, na 18.00 uur).

Dient u vaker evenementenaanvragen in dan kan u zich ook eerst registreren op deze website en vervolgens gebruik maken van het aanvraagformulier evenementenhulp voor bekenden (dit formulier vult uw geregistreerde gegevens automatisch in).

Aanvraagformulier voor evenementen

Gegevens evenement

Klik op het lege veld hierdoor verschijnt het datum keuze venster. Klik bovenaan op de maand om een andere maand te kiezen, kies vervolgens de gewenste datum door op het getal te klikken.
De tijd kan ingevoerd worden of door uren/minuten aan te klikken en met muiswiel te gebruiken veranderd worden.
De tijd kan ingevoerd worden of door uren/minuten aan te klikken en met muiswiel te gebruiken veranderd worden.
De tijd kan ingevoerd worden of door uren/minuten aan te klikken en met muiswiel te gebruiken veranderd worden.

EHBO

EHBDD

Vanaf januari 2018 zijn wij gecertificeerd in Eerste Hulp Bij Drank en Drugs (EHBDD). Mocht u hier gebruik van willen maken dan kunt u dat hieronder vermelden. De kosten bedragen hiervoor euro 10 per het in dit formulier vermeldde EHBO’er per uur.

AED

Indien u geen AED heeft, kunnen wij er 1 of meer meenemen. De kosten hiervoor bedragen euro 7,50 per uur of euro 30 per dagdeel, per AED. Mocht gebruik gemaakt moeten worden van de AED, dan zullen deze kosten (+/- euro 300) worden doorberekend.
refresh
Voer de duidelijk zichtbaar getoonde tekens in. Bij twijfel kan door het blauwe recycle logo een andere code worden gevraagd.

Na het volledig invullen van het formulier kan u door middel van de Verzenden -knop uw aanvraag verzenden. U krijgt ter bevestiging de melding: Dank u wel voor het aanmelden in beeld te zien, zo niet dan verschijnt er een foutmelding met details wat er misgaat.

Aankomende evenementen

Geen evenementen

Prikbord

De Basisopleiding tot EHBO-er wordt bij onze vereniging door gediplomeerde docenten van Het Oranje Kruis en de Nederlandse Reanimatie Raad gegeven.

Afhankelijk van het aantal aanmedlingen voor een basisopleiding EHBO wordt er dit jaar een basisopleiding verzorgd.

Lees meer...

Adres

Koninklijke Nederlandse vereniging EHBO afd. Deventer
Enkstraat 60, 7413 TR Deventer
Postbus 146 / 7400 AC
Meer contact gegevens..