Aanvraagformulier evenementenhulp

Hieronder kunt u online een aanvraag indienen om EHBO-ondersteuning te krijgen bij uw evenement.
Wij verzoeken u met onderstaande zaken rekening te houden: Punten waarvoor de aanvragende instantie zo mogelijk dient te zorgen:

  • Telefoon
  • Bij evenementen binnen: een behandelruimte
  • Bij evenementen buiten: een behandelruimte c.q. plaats voor een behandeltent
  • Parkeerruimte voor auto's van de E.H.B.O.-er(s)

Voorwaarden:

  • Hulpaanvragen dienen minimaal 1 maand van tevoren in ons bezit te zijn. Indien de aanvraag minder dan een maand van te voren wordt ingediend, zal een toeslag van euro 15 worden berekend.
  • Hulpaanvragen dienen schriftelijk/via dit formulier te gebeuren.
  • Behandel onze E.H.B.O.-ers als uw gasten, dat wil zeggen zorg ervoor dat ze regelmatig iets te drinken en te eten krijgen.
  • Onze hulp kost in principe euro 8,00 per uur per E.H.B.O.-er, met een minimum van euro 16,00. Voor grote en meerdaagse evenementen kunnen betreffende de vergoedingen andere afspraken gemaakt worden.

Mocht u vragen hebben, kunt u contact op nemen met de heer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-41 31 39 59, na 18.00 uur).

Dient u vaker evenementenaanvragen in dan kan u zich ook eerst registreren op deze website en vervolgens gebruik maken van het aanvraagformulier evenementenhulp voor bekenden (dit formulier vult uw geregistreerde gegevens automatisch in).

There is no form with this name or may be the form is unpublished, Please check the form and the url and the form management.

Handige tips

Prikbord

Beste leden, a.s. woensdag 17 maart 2021 is de ALV. Deze wordt ook weer online gehouden ivm Covid-19. De agenda, stukken en Teams link zijn te vinden in de nieuwsbrief die 3 maart is uitgegaan.

Als u nog vragen heeft kunt u contact met het bestuur opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mvg
Het Bestuur

Adres

Koninklijke Nederlandse vereniging EHBO afd. Deventer
Enkstraat 60, 7413 TR Deventer
Postbus 146 / 7400 AC
Meer contact gegevens..