• Hulp bij een evenement

  Hulp bij een evenement

  EHBO vereniging Deventer heeft een actieve evenementenafdeling. Als u EHBO hulp bij een evenement wilt hebben, dan kunt u dit bij onze vereniging aanvragen. Lees Meer
 • Reanimatie / AED cursus

  Reanimatie / AED cursus

  Na enige tijd van afwezigheid zijn we nu weer in staat om Reanimatiecursussen te organiseren. Lees meer voor verdere informatie en vooral ons nieuwe contactformulier. De EHBO vereniging Deventer is gecertificeerd en erkend door de Nederlandse Reanimatie raad. Deze raad heeft richtlijnen uitgevaardigd t.a.v. reanimatie voor hulpverleners. U kunt op de NRR site de richtlijnen vinden. Lees Meer
 • 1
 • 2

Onderzoek naar Teken

Teek 8ae9ff4aa7De ziekte van Lyme vormt een toenemend gezondheidsprobleem en wordt overgebracht op de mens door teken. Het is daarom belangrijk dat EHBO’ers en BHV’ers weten wat ze het best kunnen doen bij een tekenbeet. Aan de hand van ervaringen wil Het Oranje Kruis inzicht krijgen in hoe er met teken wordt omgegaan en met welk resultaat.

Komt u in gebieden waar teken aanwezig zijn, zoals natuurgebieden, parken en tuinen? Klik dan op onderstaande link en vul de vragenlijst in. Dit verzoek is ook aan mensen die nooit in aanraking zijn geweest met een teek, maar wel activiteiten hebben in gebieden waar teken voorkomen.
Door mee te doen aan het tekenonderzoek wordt het ontwikkelen van EHBO-richtlijnen bij tekenbeten geholpen. Hoe meer mensen de vragenlijst invullen, des te nauwkeuriger Het Oranje Kruis de beste EHBO-richtlijnen kan bepalen.

Het tekenonderzoek vindt u hier.

Prikbord

De Basisopleiding tot EHBO-er wordt bij onze vereniging door gediplomeerde docenten van Het Oranje Kruis en de Nederlandse Reanimatie Raad gegeven.

Afhankelijk van het aantal aanmedlingen voor een basisopleiding EHBO wordt er dit jaar een basisopleiding verzorgd.

Lees meer...

Adres

Koninklijke Nederlandse vereniging EHBO afd. Deventer
Enkstraat 60, 7413 TR Deventer
Postbus 146 / 7400 AC
Meer contact gegevens..